صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری دانشگاه علومپزشکی ایران، و با هدف حمایت از طرحهای فناورانه محصولمحور و در راستای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، توسعه و انتقال دانش فنی و خلق دانش و فناوریهای نوآورانه در حوزه بهداشت و سلامت، اقدام به جذب ایده در حوزههای مختلف پزشکی کرده است.
این حمایت با رویکرد کاربردیسازی و ارتقای کیفیت پژوهشهای دانشگاهی انجام میگیرد تا با استفاده از دانش و مهارتهای سازمانیافته افراد متخصص، منجر به طراحی، شبیهسازی فرآیند و ساخت یک محصول (اعم از دارو، واکسن، ماده موثره و اولیه، دستگاه و تجهیزات پزشکی، نرمافزار و یا ابداع و توسعه روشها و همچنین بهبود زیرساختهای مدیریتی در نظام سلامت) به منظور رفع نیاز یا حل مشکل در حوزه سلامت و بهبود کیفیت زندگی، شود. بدین منظور از اعضای محترم هیئتعلمی و فناورانی که در حوزههای مطرح شده صاحب تخصص و تجربه هستند، دعوت میشود جهت بهرهمندی از حمایت بلاعوض صندوق نوآوری و شکوفایی، در بازه زمانی مذکور نسبت به تکمیل فرم ارائه شده، اقدام نمایند.
سقف حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از پروپوزالهای مصوب به شرط مشارکت یک شرکت و یا شتابدهنده دانشبنیان، 5 میلیارد ریال و به صورت بلاعوض است.
شایان توضیح است که به منظور کمک به توسعه فناوریهای نو ظهور و بهرهبرداری از نتایج آن، استفاده از ظرفیت نخبگان و اساتید دانشگاهی برای پیشبرد اهداف فناورانه و کمک به توانمندسازی علمی و فنی بخش صنعت، از تمامی ایدهها و طرحهای مرتبط با حوزه بهداشت و سلامت استقبال میشود.
محورهای اصلی فراخوان به شرح زیر میباشد:
- استفاده از یادگیری ماشین، هوش مصنوعی و همچنین ابردادهها درتشخیص، پیشگیری و درمان بیماریها
- دانش فنی فرآوردههای سلامتمحور (دارو، فرآوردههای بهداشتی، کاشتنیها، تجهیزات پزشکی، ابزارهای تشخیصی و بیوسنسورها، میکروربات، بیونیک و پوشیدنیها)
- بایومتریال در پزشکی و مهندسی بافت، جوهرهای زیستی، پرینتر و محصولات سهبعدی
- آلایندههای محیطزیستی (شناسایی/ ارزیابی اثرات/ کنترل آلایندهها)
- سلامت و ایمنی مواد غذایی و پروبیوتیک
- زیست فناوری، نانو فناوری و علوم شناختی
واجدین شرایط برای دریافت این حمایت کافی است که ابتدا در سایت چلنج ثبتنام کرده و با ورود به صفحه فراخوان و کلیک بر روی گزینه ثبت پروپوزال در همین صفحه، اطلاعات مورد نیاز را با توجه به فایل RFP در فرم ثبت ایده، وارد کنند. طرحهای ارسالی مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت تأیید اولیه، جلسه ارزیابی تخصصی طرح با حضور داوران و مسئول طرح برگزار خواهد شد.
- این فراخوان در دو مرحله غربالگری (بررسی فرم اولیه) و داوری کامل (بررسی کاربرگ) برگزار خواهد شد.
- شایان ذکر است که بلوغ طرحهای ارسالی باید در حد یک ایده فناورانه، و یا فازهای ابتدایی آزمایشگاهی بوده و همچنان نیاز به اکتساب فناوری، تحقیق و توسعه، و صرف هزینه برای ساخت محصول اولیه (MVP) داشته باشند.
- در صورت تأیید طرح در جلسه ارزیابی و بر اساس نتیجه جلسه، میزان حمایت از طرح مشخص خواهد شد.
- گفتنی است ثبت طرح به منزله پذیرش طرح و ورود به جلسه ارزیابی نخواهد بود و فرمهای پروپوزال اولیه که از طریق پست الکترونیک و سایر روشها ارسال شوند، مورد بررسی قرار نخواهند گرفت.
** مهلت ارسال طرح، تا 30 مهرماه 1402 میباشد.
- الزامیست که محقق اصلی و سرپرست تیم جهت شرکت در این فراخوان حتما عضو هیئتعلمی باشند. این شرط الزامی برای ورود طرح به فرآیند ارزیابی است.
- هر عضو هیئتعلمی میتواند فقط در یک طرح به عنوان سرپرست تیم حضور داشته باشد. حضور به عنوان همکار در چند طرح، ممانعتی ندارد منوط به آنکه عضو هیئتعلمی دیگری سرپرست تیم باشد.
- شایان ذکر است که هیچ محدودیتی در تعداد اعضای تیم وجود ندارد. البته توجه شود که بسته به موضوع طرح و به منظور اطمینان از حصول نتیجه، حضور تخصصهای مرتبط در بدنه تیم الزامیست.
جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق راههای ارتباطی زیر اقدام نمایید:
شماره تماس: 09025555482
ایمیل: info@challenge.ir
تلگرام: DSchallenges@